Zondag 31 Januari 2010

Hoi hoi…..

Vandaag heb ik best een slechte nacht gehad. Ik was de hele tijd een beetje aan het woelen en heb best wel wat pijn gehad. Vond ik niet leuk. Maar om 04:00 uur zondagochtend heb ik een zet pilletje gehad en daar ging ik. Lekker slapen. Gelukkig maar want ze wouden al bijna de morfine erweer bij pakken.

Vanochtend hebben we ook de katheter eruit gehaald. De dokter vond het niet meer nodig. Gelukkig maar want het zat niet echt lekker.
Ik ben nog niet verplaatst want er is geen plaats op de kinderchirurgie afdeling. Das wel jammer want het zou wel goed passen bij hoe het verder gaat met me, maar goed ik denk dan maar zo… Alles komt goed (mama roept dat ook altijd dus doe ik maar gewoon gezellig mee ;))

Ik wil ook iedereen even bedanken voor de lieve berichten in het gastenboek en namens papa en mama voor alle kadotjes, kaartjes en belletjes.

Tot zover …. Tot morgen

One Response to “Zondag 31 Januari 2010”

 1. Esmé (je achter nicht) Says:

  dag lieve meisie
  wat goed van je dat je nu al
  katheter kwijd bent
  knap hoor

  🙂 xxjes Esmé