Zomer….

Hoi Hoi……

Voor iedereen die dacht dat ik hier niks meer zou schrijven….. PUH lekker welll………

Het is vandaag 13-07-2010. Vandaag ben ik 5,5 Maandjes oud. En…. vandaag ben ik bij dokter van de Steeg geweest. Dit is de chirurg die mij in de gaten heeft gehouden nadat een andere chirurg mij heeft geholpen met mijn kleine probleempje toen ik geboren werd. Ze was zo blij. Ze was heel blij dat alles goed zit. Ik heb nog gevraagd of ze niet nog moest kijken met een runtgen (ofzo… mijn spelling is nog niet helemaal op en top… (hihi)) of alles wel goed zat in mijn buikje maar ze begreep me niet. Dus papa heeft het maar gevraagd. Ze vond het niet nodig omdat ik nergens geen problemen mee heb (behalve met me papa ;)). Ik poep goed, ik doe niet moeilijk met poepen en ik heb geen bolle buik als ik mijn buikspieren aanspan. Ik ben echt al vet sterk. Volgens mama is het niet normaal… Maar goed dat kan natuurlijk ook niet anders dan met zo’n sterke papa.

Voor de statistieken wie het netjes in een grafiekje zet:
Voeding:  220ml water met 7 Schepjes
                     Een heel potje :D….

Ik houd papa en mama niet meer s’avonds laat waker door gewoon lekker te gaan slapen na de laatste fles. En dan word ik zelf lekker wakker om half 8 ongeveer. En dan heb ik heeeeeeeeerlijk geslapen.

Afgelopen zondag heb ik bij opa en oma naar de WK Finale gekeken. Er was mij verteld dat 22 jaar geleden mama geboren was vlak voor het EK en toen won nederland de finale. Helaas was het dit keer (nu ik geboren ben) niet zo. Ik ben wel heel erg blij voor Kayden. Hij is toch eigenlijk een halve spanjaard dus tjah… hij heeft wel een reden voor een feestje. Nu we het toch over Kayden hebben…. De eerste week van augustus ga ik weer naar hem toe. Ik heb er echt vet veel zin in. Even lekker met papa en mama naar Ome Marcel en Tante Alexia en natuurlijk Kayden. Ik heb alleen minder zin in de reis erheen. Hele tijd maar in de auto zitten … pffff….

Een ander iets is dat ik zo nu en dan ook al mezelf kan omdraaien. De laatste tijd draaide ik al wel rondjes in mijn box (ik doe dat meer omdat als je te lang op 1 plek ligt dat je dan een nogal warm plekje daar krijgt dus schuif ik een stukje op) en speel dan lekker met mijn speelgoed. Elke keer pak ik lekker kookiemonster erbij om te knuffelen…. Hij is echt lekker zacht ;). Maar maandag toen papa en mama mij kwamen ophalen had ik voor opa en oma even mezelf omgedraaid toen ik op mijn buik lag. Ik dacht … Ja doeiiii zo kan ik niet kijken dus hup… even omdraaien naar mijn rug (hihi) maar ik kan het nog niet altijd hoor. Er ligt elke keer een arm in de weg waardoor ik niet kan doordraaien.

Zo jullie zijn weer helemaal up to date….

Tot zover… Tot de volgende keer 😉

2 Responses to “Zomer….”

 1. Evelien Says:

  Lieve Lieke,

  Wat een verhaal weer zeg…….. ben blij voor jou dat alles goed gaat met je buikje… gelukkig maar.

  Dus je hebt ook lekker voetbal gekeken…. leuk om te zien he.
  Wat gezellie dat je naar kayden gaat en natuurlijk ook zijn papa en mama. Maar over de reis niet zo zotrgen maken gewoon lekker slapen dat deed tante Eef vroeger ook en dan wordt je wakker en dan ben je op plaats van bestemming mooier kan het niet.

  Ik zie jou a.s zaterdag dus laat mij maar even zien wat je allemaal al kan zeg ben erg benieuwd naar je.

  Nou tot zaterdag en voor nu al vast een dikke kus van Tante Eef en ome Kai

  P.s Ome kai wordt ook weer opnieuw oom maar dan van zijn zus Mirjam en die gaat dit jaar ook nog geboren worden.

 2. Oma Reinbergen Says:

  haha, die papa kan het mooi vertellen! Van je buik naar je rug?! Neeheee, andersommmmm!
  Je bent de hele dag druk bezig geweest om te ontdekken hoe je om die ene vervelende arm heen kon rollen. Maar toen ineens! Daar ging je van rug naar je buik.
  Van je buik naar je rug kun je nu natuurlijk al veel beter. En toen je op je buik lag vond je dat ook niet zo lang leuk. Dus waarschijnlijk bedenk je je nog om weer op je buik te draaien.
  Gewoon doortollen poppie! Dan kom je weer helemaal goed terecht!

  We hebben wel lekker gekroeld he? Samen op het kleed! Oma heeft van je genoten.!!!!!