Vrijdag 5 Februari 2010 (vroeg)

Hoi hoi….

Vandaag word een leuke dag… Ik ga verhuizen naar een tussen afdeling voor ik naar de kinder chirurgie kan. Echt cool. Ik vind het heel leuk hoor bij de Neonatologie maar ik krijg daar eigenlijk verzorging die ik al niet meer hoef. Er hoeft niet de hele dag iemand op mij te letten en dat gebeurt daar wel. Dus ik mag verhuizen. Maar nog mooier… het is ook een stapje dichter bij naar huis toe gaan. Dus sneller bij mama, sneller bij papa en natuurlijk (ben zo benieuwd naar hem) sneller bij Ducky. Ik heb papa al allerlei verhaaltjes horen vertellen over Ducky dus ben heel benieuwd. Papa en mama missen hem en dat hebben ze mij ook verteld.

Ik heb hier nog wat foto’s van gisteren. Opa en Oma Reinbergen waren er en ik heb ook even bij hun op de arm gelegen.

  
 

One Response to “Vrijdag 5 Februari 2010 (vroeg)”

  1. Oma Reinbergen Says:

    Ja, was een leuke dag he? gisteren. Wat een verassing voor deze oma en opa. Zomaar heel dicht bij jou zijn. En even lekker bijbabbelen met jouw papa en mama. Je bent een lekker klein poepie! Papa en mama zijn zichtbaar trots op hun kleine pientere meid! We hebben je een paar uurtjes gezien en het is duidelijk: Jij bent een pittig ding! Papa werd er een beetje moe van ……….. haha.
    Veel plezier op de tussenafdeling!