Vakantie

Zooooooooo Zoooooooo Zooooooo………

Jah hoe is het met mij ?… Nou gaat goed. Gaat heel goed … a.s. zondag is het Vaderdag (oeh wat zal ik hem eens geven ;)) en ik lach me eigen rot. Tjonge… Ik heb papa laatst een verhaaltje verteld. Nou hij snapte er niks van maar ik vond het leuk. Tis elke dag eigenlijk weer feest. Ik heb het altijd leuk.

Ik ga tegenwoordig in bad met een tandenborstel en die doe ik ook in mijn mond… het enige wat mist zijn eigenlijk tanden maar goed.. die komen ook nog wel… Papa heeft het laatst gefilmd maar de dvd doet stom dus hij is er nog mee bezig.

We gaan ook op vakantie… 1 tot 6 augustus gaan we naar Kayden. Laatste keer dat ik Kayden zag was hij 2 weken oud… Dus denk dat ik nu wel beter met hem kan praten :D… gaan we gezellig samen wandelen.. Ik heb er zin innnnnnnnnnnnnn…..

Maar goed… a.s. zondag dus eerst nog Vaderdag 😉

Doei doei

One Response to “Vakantie”

 1. Evelien Says:

  Hey Lieve Lieke,

  Wat lees ik allemaal voor mooie dingen over jou…… lekker in bad en met de tandeborstel aan het spelen…… goed hoor van je!!!

  Op vakantie is altijd erg leuk en idd jullie zullen elkaar veel te vertellen hebben…..
  Ik zou binnen kort oook even met jou mama afspreken wanneer ik bij je kom want dat is al weer eem tijdje geleden dat ik jou heb gezien…….. ik mis een beetje.

  Nou ga papa maar goed verwennen vandaag want dat hoort op vaderdag.

  Lieve lieke dikke kus van Eef en Kai