Maandag 1 Februari 2010

*uch* *uch*

Wat een dag, wat een dag, wat een dag…
Ook vandaag heb ik niet stil gelegen. Vanmorgen was ik redelijk rustig tot een uurtje of 12. Toen begon toch wel een paar van die infuusjes te irriteren. Omdat ik dus zo onrustig was door die slangetjes heb ik per ongeluk me belangrijkste en diepste infuus eruit getrokken. Door dat slangetje krijg ik voedingsstoffen. De dokters hebben me veel pijn gedaan door vaak te proberen het terug te plaatsen op een andere plek maar omdat het zeer deed (duh :p) lukte het hun niet echt. Morgenochtend gaan ze het weer proberen en anders zal de chirurg (een wat betere dokter) het terug plaatsen. Dan mag ik weer in een diepe slaap ;)… (ik vind slapen wel fijn… al mijn foto’s slaap ik bijna ;))

Morgen mag ik misschien ook bij mama aan de borst (oeh ik kan niet wachten eigenlijk).. Ik heb vandaag al eten gehad vanaf een vinger met een slangetje (mama’s melk is echt super lekker joh).

Kijk morgenavond (dinsdagavond) weer op de site om te weten hoe het is afgelopen (ik ga ervan uit goed maar jah je weet niet hoe he?! ;))

Tot zover… Tot morgen…

One Response to “Maandag 1 Februari 2010”

  1. Wendy Says:

    Hoi Lieke. Oh lekker, Mama’s melk…hoop dat t gaat lukken hoor want dat ljikt echt op een zoete milkshake…We zijn blij te lezen dat je zo lekker goed gaat meis….maar hoe kan het ook anders met van die superouders en doktoren om je heen