Eerste Weekend Thuis

Zo zo … het eerste weekend zit erop… Eindelijk thuis…

Vrijdagavond heb ik papa wakker gehouden. Ik vond het zo gezellig met hem dat ik maar niet wou slapen.. Uiteindelijk ben ik om half 3 in slaap gevallen en kon papa ook naar bed. Zaterdag is oma geweest met Henk en s’morgens nog Linda. S’avonds kwam Oompje Dirk en daarna ging papa weg. Papa moest werken. Smorgens toen papa thuis kwam werd ik ook weer wakker. Ik heb mama niet wakker gehouden. Ze zag er zo moe uit dat ik zelf ook in slaap viel na het eten. Zondag zijn Opa en Oma Reinbergen¬† geweest en zijn we wezen Tapas eten. Hihi … was denk ik wel lekker.. Het rook wel goed. Maar jah ik was nogal moe dus ik ben maar gaan slapen. Papa heeft mij s’avonds weer in bed gelegd en het was zo gezellig Friends kijken dus bleef ik weer wakker tot kwart voor 2…¬† Papa vond het wat minder want hij was moe maar goed… moet het maar niet zo gezellig zijn toch ???!!!

Nou jullie zijn weer helemaal op de hoogte… ik zou zeggen…

Tot zover… tot….

One Response to “Eerste Weekend Thuis”

  1. Evelien Says:

    Hahahahah hou papa maar lekker wakker hoor daar kan hij tegen……..jou papa heeft ons vroeger ook wakker gehouden….. en toen kon tante Eef ook niet slapen.

    Wat zie ik nou ben je al uit eten geweest….. en ook nog tapas dat is erg lekker….. !!!

    En gezellig bezoek gehad….wat wordt je toch verwend door al die aandacht he.

    Kusje voor jou