Donderdag 28-01-2010

Hoi,

Vandaag ben ik al weer 1 dag (wat gaat de tijd snel he ;):D)

Vandaag ben ik even wakker geweest. Ik krijg wel pijnstillers (morfine) en daar word ik wel dizzy van maar goed.. ik kan ook af en toe wakker worden (vooral als papa mij onder me voet kietelt :$). Maar het gaat heel goed met me. Het gaat zelfs zo goed dat de dokter dat nog niet eens had verwacht hoe spoedig het allemaal verloopt. Maar even goed is het natuurlijk wel spannend wat met darmen doen want ik krijg nog niet echt eten te verwerken.

Papa heeft me vandaag ook aangegeven bij de gemeente. Vet cool.. Want nu hoor ik er echt bij. Ik ben officieel inwoner van Nederland geworden. Maar papa heeft me wel verteld dat dat helemaal niet zo leuk is want over een paar jaar moet ik ook belasting gaan betalen (hihi). Ik heb van de gemeente amsterdam (ja ja ik ben een echte Amsterdammer ;)) een mooie bad cape gekregen. Hij is knal rood en er staat op me hoofd dan ook I Amsterdam 😉

Papa heeft ook vandaag de drukker opdracht gegeven om mijn kaartje (die jullie allemaal natuurlijk krijgen) te versturen. Deze zullen jullie zaterdag of maandag dan in de bus hebben. Bewaar hem goed want hij is uniek…

Vandaag heb ik ook allebei de opa’s en oma’s gezien en Tante Eef. Wel leuk maar wel druk hoor… Elke keer een ander gezicht aan me bed… pfff (gaan er nog veel komen ? :p)

Overigens ik hoop dat jullie mijn website allemaal leuk vinden en ik wil iedereen ook graag bedanken voor de lieve berichtjes in het gastenboek. Ik ben erg blij om ze allemaal te lezen en vind ze ook erg leuk allemaal.

Morgen zal ik hier weer neerzetten dus ….

Tot zover…. Tot morgen (hihi papa keek altijd s’avonds (als ik wakker was) naar De Wereld Draait Door.. dus vandaar;))

Comments are closed.