Vlak voor het weekend…

Hoi Hoi….

Ik denk laat ik weer  eens wat schrijven. Tis toch al wel weer 4 dagen geleden. Niet dat zoveel gebeurt is maar goed… altijd leuk om weer eens wat  te schrijven…

Deze week is niet zo heel bijzonder geweest. Behalve dat ik gistermiddag een pijn had… niet normaal… ik kon er gewoon niet van slapen. Mama vond het niet zo leuk maar jah… daar kan ik toch niks aan doen ?!… Verder slaap ik wel redelijk goed. Altijd leuk dat als papa thuis komt om 7 uur dat hij mij ook altijd hoi zegt en elke morgen om 5 voor 8 een kusje geeft als hij weg gaat… hihi … Is toch wel fijn hoor…

Gisteravond heb ik nog even bij papa gelegen en papa heeft mij eten gegeven. Normaal wil hij dat niet zo omdat ik meestal als hij het doet moet spugen.. (wie wiebelt me dan ook zo hard heen en weer… duhhh) maar gister heb ik speciaal voor papa het niet gedaan… En papa vond het zowaar ook leuk om te doen dan…

Goed jullie zijn weer op de hoogte… en ik ga weer verder slapen (*gaaaaaap*)

Kusjes…. Lieke

Comments are closed.