Update……

Zo Zo…. Tjonge jonge jonge….

Ik kan jullie zeggen….. Wat heb ik het druk gehad… Ik heb van alles gedaan deze week. Ziekenhuis, Consultatiebureau, Papa’s werk, Mama’s werk… Ik heb daarom sinds Engeland niet meer een berichtje achter gelaten. Sorry voor de mensen die erop zaten te wachten maar goed… Ik maak het nu goed.

Afgelopen zondag was mama jarig. Echt leuk was het want papa’s famillie kwam en a.s. weekend komt mama’s famillie… Overigens Oma en Opa Reinbergen waren zaterdag al geweest. Ik heb weer mooie kleren erbij gekregen.

Ik heb gelijk maar een nieuwe pagina gemaakt met Foto’s en Video’s. Deze heet nr 2. Daar staan eigenlijk allerlei leuke foto’s van de afgelopen tijd. Ik zou zeggen… geniet ervan….

Ik moet ook nog even vertellen van papa dat ik de aankomende tijd steeds minder ga schrijven maar als ik ga schrijven ik jullie ook allemaal een e-mail stuur. Dan weten jullie dat er wat op staat. Ik maak niet meer zoveel mee dat ik elke 2 dagen wat kan schrijven. Maar als er wat gebeurt of iets leuks is … Ik laat het jullie meteen weten….

Tot zover… Tot de volgende keer :D….

One Response to “Update……”

  1. oma astrid Says:

    pppppppppppppffffffffffff