Ome Marcel en Tante Alexia

Whaaaaaaa mijn eerste reisje… Kunnen we gelijk op de kaart bijschrijven… Ik ben in Engeland geweest… Beter nog… Ik ben er nu.

Ik ga nu zo naar bed maar dacht ik ga er eerst even wat opzetten…

We zijn dinsdag op woensdagnacht vertrokken om 03:30 uur…(vet vroeg en brrrr koud). Papa heeft eerst naar duinkerken gereden en mama heeft de hele tijd bij mij gezeten/gelegen… Zij was net als mij best moe en we wouden alleen maar slapen… Gelukkig vond papa dat niet zo erg dus kon het ook gewoon. Toen zijn we op de boot gegaan (goh wat kan je daar wit van worden heh papa hihi) daarna moest papa opeens aan de andere kant van de weg rijden dus ik kon ook een keer naar auto’s kijken… Later waren we bij Ome Marcel & Tante Alexia… En ik heb Kayden ontmoet… Hihi hij is 5dagen oud maar nu al groter dan mij….

We zijn ook nog naar het strand geweest en ik heb lekker bij papa gelegen… Al met al… Een leuke dag

Tot zover… Tot morgen

One Response to “Ome Marcel en Tante Alexia”

  1. Oma Astrid Says:

    He lieve meid, wat leest oma nu………..naar het strand geweest? Brrr koud hoor. Ik lees ook dat je, je neef hebt ontmoet en dat hij groter is als jij. Meid maakt het uit je groeit vanzelf wel. Nog veel plezier met mama en papa en je krijgt van ons een dikke kus en lik van Ducky.